Welkom bij Arnhem Eagles

Formupgrade & Arnhem

Zoals wellicht bekend heeft Arnhem Eagles in samenwerking met Formupgrade elke donderdagavond in sporthal de Omnibus sportspreekuur van 18.30-19.30 uur. Vanuit beide kanten is de samenwerking de eerste maanden als positief ervaren. Daarom wordt het sportspreekuur nu uitgebreid en zal het naast de donderdag ook op maandag gehouden worden. Het sportspreekuur zal vanaf heden echter niet meer bij de Omnibus maar bij Formupgrade locatie Malburgen zijn op onderstaande tijden:

 

Maandag 17.00 – 18.00 uur.

Donderdag 18.30 – 19.30 uur.

 

Het kan natuurlijk zijn dat voor sommige leden een afspraak bij de Omnibus gemakkelijker was en daarom zal dit op de donderdag ook een mogelijkheid blijven. Dit kan echter alleen op afspraak en moet vóór de donderdag zijn gemaakt zodat Tim daar rekening mee kan houden.

 

De spreekuren bij Formupgrade zijn vrij toegankelijk dus hoeven niet op afspraak. Echter is het wel gemakkelijker om telefonisch of via de mail een afspraak te maken om zeker te zijn van een plaats.

 

Een mail kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel daarbij dat het gaat om een afspraak voor het sportspreekuur en de dag van voorkeur. Tim zal zsm een reactie sturen of dit mogelijk is.

 

Telefonisch kan dit door te bellen naar 026-3823334 en vermeld ook hier bij dat het gaat om sportspreekuur, de baliemedewerker zal kijken wanneer u langs kunt komen.

Geef voor de donderdag dus goed aan of dit gaat voor een afspraak bij de Omnibus of bij Formupgrade locatie Malburgen.

 

Adresgegevens Formupgrade:

Akkerwindestraat 71
6832CV Arnhem

 

Arnhem Eagles.