Ledenadministratie

De ledenadministratie van Arnhem Eagles maakt per seizoen 2017/2018 gebruik van Sportlink. Het is heel belangrijk dat bij de ledenadministratie altijd de meest recente gegevens bekend zijn. 

 

INSCHRIJVEN

Om de inschrijving bij Arnhem Eagles te kunnen voltooien hebben we het volgende nodig;

 

Na ontvangst (stuur de bovenstaande gegevens naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever dit in bij de trainer/coach) van deze gegevens ontvangt u een e-mail met de inschrijving. Daarin staat onder andere het lidnummer vermeld. 

 

WIJZIGINGEN

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens kunt u altijd per e-mail aangeven bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om het te vereenvoudigen en om aan te geven welke gegevens up-to-date moeten zijn, hebben we een wijzigingsformulier ontwikkeld. Op dit formulier kunt u de wijzigingen aangeven, deze zullen wij dan verwerken.

Na ontvangst van een wijziging zullen wij doorgeven dat we de wijziging(en) hebben verwerkt.

 

OPZEGGEN

  • Opzeggen bij Arnhem Eagles kan alleen door het opsturen van een compleet ingevuld opzegformulier. Uw opzegging wordt bevestigd door ons. Zonder deze bevestiging is er geen opzegging gedaan. 
  • U wordt lid voor een heel seizoen en bent dus ook contributieplichtig voor het hele seizoen. Een uitzondering hier op zijn de instuif leden deze mogen per half jaar opzeggen. 
  • Opzeggen dient te gebeuren voor 1 juni van het lopende seizoen. Doet u dit niet dan bent u het daaropvolgende seizoen tevens contributieplichtig. 
  • Na ontvangst van de opzegging, ontvangt u een e-mail van de ledenadministratie met daarin de bevestiging van de opzegging. De schuldvrijverklaring is dan, indien nodig, op te vragen bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..