• De Grote Clubactie!

  10 okt 2022
 • Loten kopen?

  Superloten (€150): https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/bv-arnhem-eagles/400329 (tip voor bedrijven)

  Zaterdag 24 september 2022

  Afgelopen vrijdag hebben we, tijdens het trainers café, de Grote Club Actie 2022 aan alle trainers en/of coaches weer aangekondigd. In dit bericht lees je meer over het doel van dit jaar, wat er verandert is en hoe het werkt. En op het einde een korte tekst die je kan gebruiken bij de uitgave van de badges met QR-code.

  Doel van de Grote Clubactie             

  Het doel is zoveel mogelijk loten te verkopen. Immers van elk lot (wat €3,- kost) dat verkocht wordt, gaat € 2,40 naar de club! Dat betekent dat 80% van de opbrengst direct naar onze club gaat. Met het geld wat wij vorig jaar hebben opgehaald, is het kerstoernooi, afsluiting seizoen 2021-2022 en natuurlijk die prachtige ballenpompen besteld. Ook dit seizoen kunnen wij het geld weer goed gebruiken om ervoor te zorgen dat al die leuke gezellige ideeën weer voor jullie gerealiseerd kunnen worden.  

  Persoonlijke QR-code met eigen verkooppagina.

  Uit de evaluatie blijkt dat fouten kunnen ontstaan bij de verkoopboekjes. Zo werden de namen verkeerd genoteerd van kopers van loten of was het bankrekeningnummer niet juiste vermeld. Met als gevolg dat de koper geen loten kreeg en wij geen geld. Dit jaar gaan we alles digitaal doen. Dus geen verkoopboekjes meer voor de jeugdleden maar iedereen krijgt een persoonlijke QR-code met een eigen verkooppagina.

  Uitdelen keycord met badge en Persoonlijke email is gebeurd. Niet gekregen? Neem contact met ons op!

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Jeugdleden (t/m U14) langs de deur en verkoop digitaal

  Ga vooral zo snel als je kan bij de start van de Grote Clubactie langs de deur in de buurt.

  Zeg waarvan je bent (basketbalvereniging Arnhem Eagels) waarvoor je komt (steun onze club) en vraag ze of zij 1 of meerdere loten willen kopen. Daarnaast kan je je eigen verkooppagina ook via Whatsapp en social media delen aan vrienden, familie en kennissen. In bijgevoegde link https://www.clubactie.nl/instructie/ kan je nagaan hoe het werkt. 

  Vanaf U16 t/m senioren verkoop digitaal
  Alle oudere leden (van U16 t/m de senioren) krijgen van de vereniging natuurlijk ook een keycord met persoonlijke QR-code, inlogcode en eigen verkooppagina. Ook aan hen het verzoek om via whatsapp en social media dit te delen, om loten te kopen en onze club te steunen.

  Superloten

  Met een Superlot koop je 50 loten ineen! Dit is vooral bedoeld voor teams of sponsoren die op deze manier een steentje bij willen dragen aan onze vereniging.
  Als je geïnteresseerd bent in een Superlot, neem dan contact op met Marco of Mirjam.

  Wat vragen we van jou?
  Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een gezellige club, vragen we van jou een beetje van je tijd en inzet. Want hoe meer loten we samen verkopen, hoe meer geld we binnen kunnen halen. En dus ook meer leuke dingen voor onze vereniging kunnen organiseren.

  Prijzen voor verkopers
  Medaille voor goede verkopers

  De Grote Clubactie stelt medailles beschikbaar als je 25 of 40 badges (loten) hebt verkocht. Deze medailles worden later uitgereikt door de vereniging.  

  Individuen

  Hier hebben wij voor dit jaar een kleine verandering aangebracht. Het is wel zo eerlijk als je je best hebt gedaan (b.v. langs veel voordeuren loten hebt verkocht) daar ook iets voor krijgt. Dus verkoop jij loten aan veel diverse kopers dan hebben wij super prijzen voor jou.

  De top 3 best verkopers wint:

  1. een gaaf shooting shirt
  2. een echte basketbal
  3. een fantastische rugzak

  Team

  Voor de hoofdprijs van het team blijft het dit jaar hetzelfde. Het team wat gezamenlijk de meeste loten verkoopt (mag ook een superlot zijn - meteen 50 loten) gaat op teamuitje met aansluitend eten en drinken.  

  Prijzen voor kopers

  • 1ste prijs  € 100.000,-
  • 2de prijs Auto Skoda Kamiq
  • 3de prijs Keuken t.w.v. € 10.000,-
  • En nog meer dan 350.000 andere mooie prijzen

  Belangrijke data

  • 24 september start verkoop
  • 21 november einde verkoop
  • 6 december trekking
  • 13 januari uitkeren opbrengst

  Dus help de club en doe dus weer mee en verkoop zoveel mogelijk loten aan iedereen die je maar kent! Succes!

  Namens de Grote Club Actie Commissie

  Marco en Mirjam