• De start van Grote Clubactie

  18 sep 2021
 • Start Grote Clubactie vanaf zaterdag 18 september 2021

  Afgelopen zaterdag hebben we, tijdens de Kick off seizoen 2021-2022, de Grote Clubactie 2021 weer aangekondigd. Dit hebben we gedaan met een inventarisatie voor de doelen waar we voor gaan sparen.  Een aantal leden hebben zaterdag hiervoor al ideeën aangeleverd zoals: zondagacademie, eindejaarsfeest, een toernooi voor de recreanten of Arnhem Eagles sokken voor alle leden!
  Maar voordat we deze leuke ideeën kunnen verwezenlijken, hebben we eerst jouw hulp nodig!
  Zaterdag zijn we al gestart  met het uitdelen van een keycoard met daaraan een badge waarop de belangrijke QR-code is afgedrukt. In deze brief leggen we je graag uit wat de bedoeling is en hoe je met de QR-code deze ideeën waar kunt maken.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Het doel is zoveel mogelijk loten te verkopen. Van elk lot dat verkocht wordt, gaat €2,40 naar de club! Dat betekent dat 80% van de opbrengst direct naar onze club gaat. Er zijn een aantal manieren waarop je de loten kunt verkopen.

  Verkoopboekje met QR-code voor Jeugdleden
  De leden van de teams U12, U10, Instuif en kabouters ontvangen een verkoopboekje op naam met een aparte QR-code aan een keycord. Deze QR-code is gekoppeld aan Arnhem Eagles. Door deze te scannen wordt je direct gekoppeld aan een website waar je de loten kunt kopen. Hoe dit in z’n werk gaat zie je in dit instructiefilmpje. (https://www.clubactie.nl/instructie/). Vergeet niet om bij de koper je naam te vermelden.  Ook is het nog steeds mogelijk om op de oude vertrouwde wijze loten te kopen. In het verkoopboekje kunnen kopers hun gegevens noteren.

  Online loten voor de oudere leden
  Alle oudere leden (van U14 t/m de senioren) krijgen van de vereniging een keycord met QR-code en via whatsapp een berichtje met de online weblink (https://lot.clubactie.nl/lot/bv-arnhem-eagles/400329) die jijzelf kan gebruiken, maar ook zeker om deze door te sturen naar vrienden, familie en kennissen. Gebruik al je digitale kanalen, zodat wij zoveel mogelijk loten verkopen.

  Superloten

  Met een Superlot koop je 50 loten ineen! Dit is vooral bedoeld voor teams of sponsoren die op deze manier een steentje bij willen dragen aan onze vereniging.
  Als je geïnteresseerd bent in een Superlot, neem dan contact op met Marco of Mirjam.

  Wat vragen we van jou?
  Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een gezellige club, vragen we van jou een beetje van je tijd en inzet. Want hoe meer loten we samen verkopen, hoe meer geld we binnen kunnen halen. En dus ook meer leuke dingen voor onze vereniging kunnen organiseren.

  Prijs voor de meeste verkochte loten
  Verkoop jij de meeste loten? Dan ontvangt je van ons een mooie prijs.  Immers voor de top 3 van diegene die de mooiste loten heeft verkocht staan weer fantastische prijzen te wachten. Daarover later meer. Daarnaast hebben we ook een mooie prijs voor het team dat samen de meeste loten verkoopt! Welke prijs dat is, vertellen we je later.

  Tot wanneer loopt de actie?
  Verkoopboekjes: De loten uit de boekjes kunnen verkocht worden vanaf zaterdag 18 september tot 9 oktober. De verkoopboekjes worden op dinsdag 12 oktober weer ingeleverd. De coaches kunnen deze in de schatkist leggen die inmiddels weer staat in de kast.

  Online verkoop: Online verkoop kan vanaf 18 september tot en met 30 november.

  Wil je meteen loten kopen?Dan kan dat hier: https://lot.clubactie.nl/lot/bv-arnhem-eagles/400329.

  De trekking vindt plaats in december.

  Doe dus weer mee en verkoop zoveel mogelijk loten aan iedereen die je maar kent! Succes!

   

  Namens de Grote Clubactie Commissie

  Marco en Mirjam