• Instuif 6 - 11 jaar

    Voor jongens en meiden in de basisschoolleeftijd die willen beginnen met basketbal is er de instuif. Kinderen kunnen hier kennis maken met het basketbal. Vanaf 08 jaar stromen kinderen na een half tot een heel jaar instuif door naar een U10- of U12-team. De trainers van de instuif en de U10- en U12-teams bepalen wanneer een kind kan doorstromen. We hebben op dit moment meerdere instuifgroepen. Ook één alleen voor meiden van 06 tot en met 11 jaar.

    Bij de instuif wordt één keer per week getraind. Iedereen is welkom. Je mag twee keer op proef meedoen. Hiervoor moet je van te voren even worden aangemeld. Klik op: proeftraining.

    Na twee keer meedoen schrijf je in als instuif-lid. Het instuif-lidmaatschap is per half jaar. De contributie per half jaar is 100 euro. Arnhem Eagles accepteert ook de Gelrepas van de gemeente Arnhem.

    Voor jeugd in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar is er een alleen trainende groep. Daar sluiten beginnende basketballers aan of jeugd die alleen wil trainen en geen wedstrijden spelen in competitieverband. Er wordt één keer per week getraind om de basis van het basketballen bij te brengen. Wil je later wel wedstrijden gaan spelen? Dan wordt er overlegd door de technische commissie of en wanneer je kunt doorstromen. Voor dit team geldt een ander contributietarief dan de competitie-spelende teams.

    Lid worden? Hier vind je alle informatie.